Over mij

Betrokken, enthousiast, creatief: dat ben ik!  Als fotografe stel ik iedereen voor mijn camera –jong en oud – op hun gemak. Kies je voor mij als fotograaf dan krijg je niet simpelweg een paar ‘mooie plaatjes’, maar ik probeer de emoties van het moment in jouw foto’s te vangen. Zo herbeleef je dat bijzondere moment keer op keer.

De liefde voor fotografie
Fotograferen loopt als een rode draad door mijn leven. Thuis legde mijn vader altijd al alles vast. Mijn zus en ik hebben nog stapels fotoalbums. Van elk kind en elke speciale gelegenheid werd er een apart album gemaakt. Iets waar we nu nog veel plezier aan beleven. Toen ik nog maar een klein meisje was, kreeg ik af en toe de camera van mijn vader in handen, om zelf een foto te maken. Het was een magisch gevoel! Dat zelfde gevoel had ik toen ik voor het eerst mijn eigen spiegelreflexcamera in mijn handen had. Vanaf dat moment besloot ik dat ik er mijn werk van wilde maken. Zodat ik met mijn liefde voor fotografie ook anderen blij kan maken.

Trouwfotograaf
Het fotograferen van bruidsparen, daar wordt ik echt blij van. De energie van  zo’n trouwdag en dat je getuige mag zijn van één van de belangrijkste momenten in iemands leven, dat is toch geweldig! Sinds een aantal jaren ben ik me daarom alleen maar gaan focussen op het vastleggen van bruiloften en ben ik dmv workshops mijn werk gaan perfectioneren. Dit is iets wat ik overigens blijf doen, als fotograaf moet je je constant proberen te verbeteren en overtreffen en het doen van workshops draagt daar zeker aan bij.


Wil jij ook jullie trouwdag laten vastleggen in originele foto’s van hoge kwaliteit? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Natuurlijk heb jij als klant je eigen wensen en ideeën over je foto’s. Maak een afspraak  en dan laten we jouw ideeën samen tot leven komen!

 

  • Daniëlle Kila