Werkwijze

Als trouwfotograaf maak ik graag met jullie een afspraak voor een vrijblijvend  kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen jullie me over jullie mooie dag. Ik laat ook altijd verschillende (o.a. digitale) albums zien zodat jullie kunnen kiezen hoe jullie je bruidsreportage het liefst willen bewaren. Ook bespreken we wat jullie wensen zijn op jullie trouwdag zelf. Willen jullie alleen foto’s van de plechtigheid of juist de hele dag een trouwfotograaf die alles vastlegt? Willen jullie een aparte bruidsreportage op een bijzondere locatie? Alles is mogelijk. Hebben jullie na het gesprek een goed gevoel? Dan ben ik er graag bij op jullie bijzonder dag!

De foto’s van jullie bruidsreportage
Kiezen jullie voor mij als trouwfotograaf? Dan krijgen jullie binnen een aantal dagen na je trouwdag een preview van de foto’s die ik heb gemaakt. Zo blijven jullie nog even in de sfeer! De uiteindelijke bruidsreportage ontvangen jullie na maximaal 8 a 10 weken (afhankelijk van high or low season) . Je kunt kiezen uit verschillende albums. Zo werk ik met albums van stof, linnen, jute maar ook (kunst) leer en zelfs hout. Ook voor jullie zit er vast iets tussen wat je mooi vindt. Verder krijg je van mij een mini album voor in je tas, en ontvangen jullie de foto’s in een prachtige online gallery en op een mooie USB.

Overigens is er ook nog de optie voor een second shooter. Tegenwoordig wordt dit steeds vaker gevraagd en die mogelijkheid is er zeker. Hoe gaaf is het om uit 2 verschillende posities foto’s te krijgen? Een second shooter is meestal een collega trouwfotograaf . Ik werk met alleen de beste second shooters die qua stijl dicht bij mijn stijl staan, de uiteindelijke bewerking van hun foto’s wordt door mij zelf gedaan zodat jullie 1 geheel aan foto’s krijgen. Omdat de bewerking bij mijn ligt is de prijs voor zo’n second shooter ook nog eens interessant.

Mijn portfolio vind je hier. Dit betreft een greep uit de laatst geschoten bruiloften.