Albums in de maak …

Tijdens een gezellige kennismaking neem ik wat albums en diverse materialen mee zodat jullie daadwerkelijk kunnen zien en voelen wat een gaaf  trouwalbum inhoudt.  Vervolgens kunnen jullie het hele album zelf samenstellen, jullie kiezen (indien gewenst) de foto’s die er in gaan, het papier waarop geprint wordt en de kleur/design van jullie albumcover. Hoe leuk is dat.

Momenteel ben ik bezig om het albumaanbod uit te breiden en te vernieuwen. Wisten jullie dat er een album is met een ingebouwd schermpje om een slideshow in af te spelen? Hoe gaaf is dat ! Ik kan niet wachten om dat te laten zien !

Dit alles betekend wel dat ik nog even niets op de site zet maar het wel tijdens een gezellig kennismakingsgesprek kan laten zien.

Bovendien heb ik voor jullie een supervette verrassing als jullie mij boeken, maar dat verklap ik pas in een persoonlijk gesprek…..

Voor die tijd kunnen jullie natuurlijk alles aan me vragen door gewoon het contactformulier in te vullen of me te bellen op 06-28583910 of mailen op danielle@kilafotografie.nl