Trouwfotografie

Je trouwdag is één van de mooiste momenten in jullie leven. Jullie nodigen daarom vooral mensen uit die jullie er graag bij willen hebben op die bijzondere dag. Dat geldt natuurlijk ook voor jullie trouwfotograaf. Als trouwfotograaf vind ik het belangrijk dat we een klik hebben, en dat jullie je op je gemak voelen bij me. Dat zie je zeker terug in jullie bruidsreportage! Ik werk graag op een spontane en ongedwongen manier. Soms geef ik subtiele aanwijzingen, maar vaak merk je niet eens dat ik er ben, zodat jullie helemaal jezelf kunnen zijn en kunnen genieten van het moment.

Serieuze, emotionele, grappige, vertederende momenten vastleggen zodat je je trouwdag kunt herbeleven wanneer je maar wilt. Er samen een geweldige dag van maken met een mooie bruidsreportage als tastbare herinnering. Dat is waar ik jullie als trouwfotograaf graag bij help.

Kosten trouwfotograaf

Wil je meer weten over de kosten van een bruidsreportage? Kijk dan hier .

Afspraak maken?!
Wil jullie ook je trouwdag laten vastleggen in originele foto’s van hoge kwaliteit? Dan ben je bij mij als trouwfotograaf aan het juiste adres. Natuurlijk heb jij als klant je eigen wensen en ideeën over je foto’s. Maak een afspraak  en laten we jouw ideeën  samen tot leven komen!

Check ook mijn portfolio, dit is een greep uit de laatste bruiloften.