I love U … I love U2….Menno en Mariska zijn getrouwd !!

I love U…I love U2….deze text stond op de trouwkaart van Mariska en Menno.  Dit leuke stel sprak ik in februari en we hadden en mooie klik, we hebben lang zitten praten en veel persoonlijke dingen besproken, met hier en daar een traantje. Dit stel heeft al het een en ander meegemaakt en steunen elkaar onvoorwaardelijk, mooi om te zien hoe ze met elkaar verweven zijn.

En toen was het dan zo ver…. maar eerst nog even terug naar 1 dag voor de trouwdag. Ik was namelijk bij de getting ready van Menno bij  “Classics Barbershop Jeroen” in Zwijndrecht !! Wow dat was wel heel erg gaaf om bij te wonen, en gebeurt niet zo vaak. Er werd een echte show weggegeven en Menno probeerde relaxt te zijn, dit lukte aardig maar minder goed dat wanneer er geen camera op je snoet staat natuurlijk.De volgende ochtend stond het wekkertje om 5:30 en het was zelfs nog donker toen ik wegreed richting Ridderkerk waar Mariska bij haar ouders zich klaar ging maken voor haar grote dag.  Ze was nerveus maar ook heel erg blij dat het eindelijk ging gebeuren en had nog een steady hand, het opbrengen van de make-up ging zonder trillen en bibberen, superknap !! En toen mocht ze eindelijk haar jurk aan, haar moeder hielp haar. Prachtig moment is dit altijd, de energie die op dat moment in de kamer hangt, een moeder of vader of iemand die je dierbaar is die helpt bij de laatste hand aan je kleding, tja…het is een dingetje…prachtig!

En nadat Menno zijn entree had gemaakt met het geweldige volkswagenbusje mochten de 2 elkaar voor het eerst zien. En wat een ontlading, prachtig en ontroerend.  Wat zagen ze er prachtig uit.

De spanning was er een beetje af, de dag kon beginnen, hier hadden ze al heel lang naar toe geleefd. Door verdrietige omstandigheden was de dag een beetje ingekort maar hierdoor kon wel iedereen die hun aan het hart gaat erbij zijn, zeer waardevol ! We gingen op pad met de VW bus, op naar Dordt, foto’s maken in het huis van Gijn met een onwijs geinige beveiliger die ons als een schaduw volgde, wat hebben we gelachen met hem, echt een grapjas. Na deze bijzondere ervaring nog even de stad in voor een paar plaatjes en op naar hun huis om de daggasten mee te nemen naar het gemeentehuis in Hi-Ambacht.

Let’s say yessssssss ….

Na het officiele gedeelte zijn we naar de Wevershoeve afgereisd, prachtige locatie en daar werd de bruidstaart aangesneden en kon het snaaien van de sweet table beginnen…..ja ik heb ook een macaron (omg zo lekker) weten te bemachtigen. Maar omdat ik geen taart op had stond Mariska savonds nog aan de deur met een hele bak vol met lekkers van de sweet table……omg…te lekker en we hebben hier heerlijk van gesmuld.

Lieve Mariska en Menno, wat was het bijzonder om jullie dag bij te mogen wonen maar ook deel te zijn van het proces voorafgaand. Bedankt dat ik deze foto’s van jullie online mag zetten.

Veel liefs en geluk

Danielle

 

 

 

Shirley & Maarten….once upon a time…dreams come true

Zaterdag 8 september is het dan zo ver. Ik arriveer smorgens vroeg bij Shirley en ze is aardig relaxt. Haar haren worden gekruld en de make-up wordt gedaan. Er heerst een soort serene sfeer, het proces van vrouw naar bruid is een bijzonder moment.  Terwijl de dames tuttelen, rij ik even heen en weer naar Maarten.  Anders dan zijn aanstaande staat deze vrolijke gast te trillen van de zenuwen. Ik leg vast dat hij zijn pak aandoet, de laatste hand aan het pak door zn moeder en de manchetknopen door zn vader.  Ook dit is altijd een bijzonder moment, en ook hier zijn emoties niet vreemd. De tranen zitten vaak hoog

Voor de fotoreportage zijn we afgereist naar Landgoed Dordtwijk. Een prachtige omgeving met een glazen/stalen orangerie waar je bijzondere foto’s kunt maken, of het nu mooi of slecht weer is. Omdat ik niet in mn eentje sluiers kan opgooien en flitslicht richten ging mijn dochter Fleur mee als assistente. Ze droeg de spullen, en hielp met het richten van het flitslicht. Zonder haar zouden deze bijzondere foto’s niet gelukt zijn. En ik was bovendien ook gewoon retetrots dat ik mn meissie mee had hahahaha.

Na de shoot op Landgoed Dordwijk was het rap op weg naar de trouw en feestlocatie de Witte Brug in Lekkerkerk. De ceremonie was tot in de puntjes geregeld en de muziek was om kippevel van te krijgen. Er werden mooie dingen gezegd. Er werd gelachen maar ook een traantje weggepinkt, en ik…ben altijd maar weer blij dat ik dan een beetje weg kan kruipen achter mn camera met mn waterproof mascara 😉

En toen, ging ‘s-avonds het dak er af !!  Ik heb genoten van dit vrolijke stel, en van hun familie en vrienden. En vond het feestje ook een feestje !!

Shirley en Maarten, veel geluk saampjes, maak jullie eigen sprookje 😉