Mega trouwalbum

ooohhhh…ahhhhh…woowwwwww…dat dus

Het album van Noemi en Denise was bijna niet te tillen, een dikke stoeptegel van 30×30 met fluweel-achtig papier. Samen hebben we het album samengesteld tot een voor hun geweldige herinnering.

Schrijven met licht

Als je foto’s zo uit de camera komen en bijna geen nabewerking nodig hebben omdat het licht zooooooo mooi op je onderwerp of bruidspaar schijnt….ja dan ben ik een gelukkig mens.

Mocht dit licht er niet zijn…..dan pak ik een flitser … of 2 ….of 3, donker of niet, we nailen dit !!

Trouwen jullie in 2020 of 2021? Zijn jullie op zoek naar een ervaren fotograaf die precies weet/aanvoelt wat jullie willen omdat we tijdens het kennismakingsgeprek elkaar goed leren kennen?

Neem dan contact op en plan een vrijblijvende kennismaking.


Feestfoto’s onmisbaar?

Alleen als je ook echt een feest geeft natuurlijk …..

Jaaaaaaaa die zijn onmisbaar, check out waarom

bDe dag start met spanning. Kriebels in je buik en daarna gaat het hele circus beginnen. Je ziet je aanstaande, trouwt, eet en drinkt en dan de openingsdans…BAM. Alle spannende zaken van die dag zijn gebeurd. Het was waanzinnig en jullie genieten van iedere seconde. Nu is het tijd voor de ontlading. Dansen met familie en vrienden. Ooit stonden jullie zo gek te doen op een festival of in de kroeg maar nu….nu mag het hier. Met iedereen die jullie lief is. En daarom leg ik een feest graag vast. Het is het kersje op de taart en een ontlading van maanden regelen. Het is elke keer weer een feestje voor mij om vast te leggen. En natuurlijk is het op een gegeven moment klaar. De koppies zakken af en de drankjes kicken er in. En dan nog zijn dat wellicht geen albumwaardige foto’s maar wel superleuk om te hebben omdat opa dan de lambada danst of uit zn dak gaat op Armin van Buren.