Trouwseizoen 2020

De bruiloft van Marcella & Minassie, de aftrap van het trouwseizoen …

7 juli 2020

Eindelijk was het dan zo ver ….. Nadat er vele onzekerheden waren omtrent de trouwdatum en het inmiddels alles beheersende Corona virus, kon er toch getrouwd worden, yesssssss. Marcella en Minassie trouwden in het mooie Zwijndrecht en wel bij restaurant Wiqui waar voor de gelegenheid een mooie ceremonie buiten was voorbereid. Inmiddels hebben ze alle foto’s uiteraard al ontvangen en ook een prachtig album. Geniet even mee van hun prachtige dag. Even een grappig ‘weetje’….ze kregen van hun gasten o.a. allemaal artikelen om op marktplaats te verkopen omdat Marcella daar echt een hele sport van maakt. Dat was natuurlijk lachen gieren brullen.

kila fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *