Jullie zijn al maanden bezig met het regelen van jullie trouwdag, of weken, en sommige pas een paar dagen want je bent net ten huwelijk gevraagd. Kriebels in je buik want met elke week komt jullie trouwdag dichterbij.

De locatie, de ambtenaar, de kapper en visagiste, alles moet je een ruime tijd vantevoren al regelen. Ook jullie fotograaf, want ook al denken jullie, oooohhh maar het duurt nog zoooooo lang. Ik heb al boekingen staan voor 2020 dus zo gek is het niet om snel te zijn. Als je dan ook nog bedenkt dat de meeste stellen trouwen in mei, juni en aug, sept,  dan is de agenda helemaal rap vol.

Maar zie je door de bomen het bos niet meer door alle verschillende leveranciers, dan wil ik jullie best helpen met het zoeken, ik heb een groot netwerk aan trouwleveranciers.

Voor nu wens ik jullie veel plezier met de voorbereidingen en hoop jullie te zien in een gezellig en vrijblijvend gesprekje. Jullie mogen me de hemd van het lijf vragen en mogen lekker door albums bladeren en ik laat jullie een volledig afgeleverde reportage zien zodat jullie een idee krijgen hoe de foto’s van die dag geleverd worden.

De beste wensen voor 2019

Daniëlle Kila