Het is even geleden dat ik een blog plaatste, ik moet eerlijk zeggen dat ik dit ook het minst leuke deel van mn werk vind. Ik ben stiekem veel liever met mn bruidsparen bezig en hun foto’s dan er een verhaaltje over te schrijven. Maar social media is social media niet als dit er niet gewoon bij hoort, basta, dus hop hop Daan, achter je gloednieuwe laptop. De traagheid van de oude is geen excuus meer…….ok…..hier gaan we dan.

We trappen het blog af met te zeggen dat er een nieuwe website is !!! Ennnnnnnnn wat voor een, supercool, lekker rustig en strak,  duidelijk en ik ben er dan ook superblij mee. Dit kan ik zelf niet he, mijn kennis houdt echt op bij fotograferen en fotobewerkingsprogramma’s, ok en boekhouden. Maar websites en SEO-shizzle? jekkie…… Maar gelukkig is Melissa van Meklo webdesign een hele handige dame die me met raad en daad door de wondere wereld van websites heen helpt.

Ik heb een mooi aantal huwelijken mogen schieten dit jaar en het einde is nog niet in zicht. Hoogtepuntje was toch wel het huwelijk in Noorwegen op de Lofoten maar stuk voor stuk waren het bijzondere bruiloften, magisch en liefdevol. Ik zal de komende tijd wat bruiloften gaan uitlichten.

Dussssssss check de nieuwe website op je gemakje, tag wat mensen die gaan trouwen en nog op zoek zijn naar een fotograaf en de blogs over mijn bruiloften van de afgelopen periode volgen snel.

www.kilafotografie.nl

Gegroet !! Danielle Kila