Zijn we niet allemaal een beetje toe aan de lente en zomer? Dat we weer met onze deuren en ramen open leven en op een zwoele zomeravond nog even langs het strand wandelen? Dat de lente en zomerbruiloften weer voor de deur staan geeft me nu al de kriebels van ongeduld,  was het maar zo ver en wat staan er toch veel gave bruiloften op het programma dit jaar, ik kan niet wachten. Tussendoor fotografeer ik nog even een zakelijke profielfoto hier en daar en ben ik zo’n beetje de vaste evenementenfotograaf op de school van m’n jongste dus ik verveel me niet maar laat het bruiloftsgeweld maar losbarsten !!

En zijn er nog bruidsparen die een fotograaf nodig hebben voor hun trouwdag? En nog willen profiteren van de lage prijzen (tot 1 april) en een gratis album?  Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, hierin vertellen jullie alles over jullie wensen en laat ik zien waarom jullie mij zouden moeten kiezen 😉