Regen, regen en nog meer regen…..dit vooruitzicht samen met weercijfer 1 was de voorspelling op de dag van Pieternella en Michel.  Balen, want je wenst elk bruidspaar toch een prachtige droge dag, hier en daar wat zon, niet te koud en niet te warm.  Het feit dat deze dag qua weer een uitdaging zou worden zorgde er voor dat ik gedwongen werd om anders te gaan kijken naar hoe ik de foto’s zou maken, er moest wat flitsgeweld mee, statief, en wat gelletjes om de flitser te kleuren. Ik had er zin in want ik zag mogelijkheden genoeg, en wat is het geval, het bruidspaar was net zo enthousiast als ik, ze hadden de berichten naast zich neergelegd, het was zowieso HUN prachtige dag. En met dat in ons achterhoofd gingen we naar het mooie landgoed Dordwijk, in de orangerie konden we overdekt wat plaatjes maken, hoewel ik regelmatig de regen in mocht in mn poncho (nee hier zijn geen beelden van…gelukkig) zijn de twee redelijk ongeschonden door de fotoshoot heengekomen, een beetje modder op de schoenen wat zo weg te poetsen was en dat was het. Na de shoot was het richting HI Ambacht voor het officiële gedeelte, in de stromende regen werden ze opgewacht door hun familie en vrienden die onder de paraplu’s buiten plaats hadden genomen, het was lachen geblazen want we moesten echt rennen naar binnen. Het was een ontzettend leuke dag met die twee !!