Donderdag 6 juli 2017, een dag die de boeken in zal gaan als de perfecte dag van Ray en Danielle. Om 7:15 ‘s-morgen was ik aanwezig bij de visagie van de bruid en haar meiden.
En daar begon het, de transformatie van de bruid, niet dat ze een dikke laag make-up op kreeg, integendeel, maar het stralen begon hier al, de laatste hand, een extra wimpertje en ze was er klaar voor. Op naar de kapper in Rotterdam, de dag liep tot nu toe op rolletjes en strak volgens schema.  Altijd fijn want stress….is niet gewenst want een bruid kan zomaar omslaan in een Bridezilla. Deze bruid was relaxed…heel relaxed en ik kon daar nog wat van leren want ik zag de temperatuur al oplopen en wist dat de ceremonie buiten zou zijn…dat werd zweten !!
Om 14:30 waren we klaar voor de aankomst van de bruidegom…zenuwen bij de daggasten, en man man man wat zag Ray er fantastisch uit !! Een lichtblauw pak en een afgetraind lijf, ik zweer je, hij gaf bijna licht van geluk (ok en van de zenuwen) Ondertussen ging de bruid boven al een beetje gestrekt van de zenuwen want ze hoorde beneden ooohhh en aaaahhhh maar zag haar aanstaande nog niet. Ik had de grote eer om bij hun eerste blik te mogen zijn, een mooi intiem moment waarbij ik echt niet in je face ga fotograferen, dit is zo’n prive stukje, ik hield mn afstand en genoot mee (lees: er biggelde een traantje, he ja, ik ben ook maar een mensch hoor) De ceremonie werd vervolgens buiten in een prachtig prieeltje voltrokken, magisch gewoon. Daarna een taart met echte bloemen en er werd een fles champagne neergesabeld…ik zweer je, de kurk hoorde ik langszoeven. Even wat KICKASSSSS plaatjes geschoten en daarna heerlijk met zn allen aan een lange tafel in het hoge gras gegeten, echt
romantisch 2.0 !! En ik mocht gewoon lekker aanschuiven. Net voor het toetje naar binnen want er kwam een bui aan waar je U tegen zegt, donder en bliksem. Het maakte niets uit voor het feest want dat was binnen in een van de prachtige zalen van landgoed Waterland. Deze preview heb ik aan het bruidspaar gestuurd binnen 48 uur zodat ze even kunnen nagenieten.
Genieten jullie even mee?