Dit klinkt heel bijzonder maar dat is hij al een tijdje eigenlijk.
Bruidsparen houden steeds meer rekening met de fotograaf in hun budget en willen dus vrij vroeg van tevoren al weten of er een klik is, of er ruimte is in de agenda van de fotograaf en met welke kosten ze rekening moeten houden. Ik vind dit een hele goede ontwikkeling, de fotograaf is niet langer de sluitpost van de begroting maar wordt serieus meegenomen in het budget. Ik zie dat mensen steeds meer oog voor detail gaan hebben bij het regelen van hun mooiste dag. Zo heb ik van de week nog een foto gemaakt voor
het personaliseren van een trouwkaart. Ontzettend leuk dat deze foto straks in veel
huishoudens op de mat valt. Ook heb ik een prachtige forex plaat besteld voor een
stel, zij kregen dit kado van hun kinderen. En met het mooie weer in aankomst worden er
ook weer wat familie shoots gepland zoals lekker op het strand. Nog een leuke
job is het fotograferen van de personeelsleden van Stratt+, dit is een oude bekende maar een nieuwe locatie vraagt om een update van de website en ook wat nieuwe gezichten mogen
voor de camera dit keer. Omdat ook ik af en toe eens bij moet leren ga ik dit jaar ook eens als 2nd shooter mee bij een zeer goede fotografe. Als ik zelf ooit een 2nd shooter zou willen meenemen moet ik het eerst zelf een keer zijn toch? Zo staat er ongelovelijk veel leuks dus te gebeuren dit jaar, bring it on !!!